pondělí 23. března 2009

SK Senomaty B - ESTA Oráčov B - 4:2 (2:1)

Dalo by se napsat Pepa Lavička - ESTA Oráčov B - 4:2
Poprvé v tomto roce jsme na svém hřišti nastoupili proti tradičnímu soupeři z Oráčova. Hosté přijeli v nekompletní sestavě, a než se převlékli chvilku to trvalo...začínalo se cca v 10:15. Hřiště bylo trochu podmáčené, ale nebylo to nic hrozného.
Chvilku trvalo než se všichni rozkoukali a první gól vstřelil cca ve 30 minutě náš "Chozé"...Do přestávky se hostům podařilo výsledek korigovat a do šaten se šlo za stavu 2:1.
Po přestávce chvilku převzali iniciativu na své kopačky hosté a hned v úvodu vyrovnali. To bylo, ale z jejich strany všechno a zejména po vyloučení jejich hráče hru zcela ovládlo domácí mužstvo. Výsledek zpečetil dvěma góly Pepa Lavička. Mnoho šancí ještě bylo spáleno, za zmínku stojí zejména přetahování se s míčem na brankové čáře Petra Koflefla a Pavla Liprta po rohovém kopu. Chlapcům se podařil klasický kousek...míč skončil mimo branku...
Tímto vítězstvím jsme se dotáhli počtem bodů na vedoucí TJ Slabce, které tento víkend měli volno.
Příští týden v sobotu zajíždíme do Hřebečník.

Dobrou...

text před zápasem:
V neděli 29.03.2009 v 10:00 se střetneme s odvěkým rivalem z Oráčova. V minulém kole na svém hřišti porazili Třtici 4:0 (2:0).
Tak pevně věřím, že zopakujeme alespoň podzimní výsledek, kdy jsme Oráčov porazili na jejich hřišti 1:0 gólem Matěje Polánka. Připomínám, že se nám při tomto utkání trochu žlutilo neb pan rozhodčí Polívka rozdal celkem 7 karet - Svatoň Jaroslav, Sejpka Petr, Jankura Luděk, Bařtipán Jaroslav - Ropek Daniel, Vodrážka Jiří, Palkoska Milan

Oráčov je po minulém kole o dva body na třetím místě. Tzn. pokud chlapce z Oráčova porazíme, dostaneme se na odstup 5ti bodů a hned bude veseleji…

Tak hurá na ně...

Poznámka na závěr, arbitrem tohoto zápasu bude oblíbený pan Machač.

1 komentář:

  1. ODHLÁŠENÍ DRUŽSTVA ZE SOUTĚŽE
    STK OFS Rakovník upozorňuje fotbalové oddíly hrající IV. třídu, že dne 10. března 2009 odhlásil ze soutěže svůj celek FO FC05 Zavidov.
    a) Družstva mají v jarních termínech zápasů s FC05 Zavidov B v o l n o .
    b) Dosavadní výsledky družstva FC05 Zavidov B v soutěži byly anulovány a na tabulku se pohlíží, jako kdyby družstvo vůbec nehrálo.


    V Rakovníku dne 12. března 2009


    STK OFS Rakovník

    OdpovědětVymazat