pondělí 8. listopadu 2010

So. Pustověty x SK Senomaty B 5:1 (1:0)

So. Pustověty x SK Senomaty B 5:1 aneb lepší sestavu už budeme mít těžko!

Hráno v následující sestavě: Krob, Smékal (Vodrážka), Kohout, Kochleffl Petr i Patrik, Karnold, Kodeš (Ropek), Cafourek, Palkoska, Mácha, Lahvička.

První půle vypadala celkem slibně než došlo k nedorozumění gólmana s obranou - dostali jsme zbytečný gól. My si vytvořili také několik vyložených šancí, ale jak už tomu bývá, neproměnili jsme je. Nikdo by se nemohl však divit tomu, kdyby byl stav před odchodem do kabin 1:3. O tom by nám své mohl říci Máša, který se dostal do šance hned několikrát.
Ve druhé půli nám vrásky dělala nejen naše hra, ale také déšť, který zkrápěl hřiště. Pánové, na hřišti se musí něco nechat a ne jen čekat na to, až se k nám míč nějak dostane sám či odrazí. To je prostě fotbal a pokud ho tak nebudeme vnímat, nemůžeme se divit, že nám to tak nejde. Na konečném výsledku se podepsaly opět neproměněné šance - Patrik, Jarda a další.... ale také chyby v obraně a tentokrát i na brankářském postu - asi neměl Luďa svůj den a nesvědčil mu mokrý trávník a to měl před sebou 2 zkušené stopery! Skóre se podařilo jen kosmetisky upravit Lubošovi přesnou trefou do rohu brány na 5:1.

Branky: Šarankievič Michal 3, Bičovský Václav 2 - Mácha Luboš; ŽK: Knobloch Tomáš, Bičovský Václav - Lahvička Josef


V příštím kole se před domácím publikem představíme v podzimní části sezony naposledy a to s týmem SK Lány B.
Po 12. kole jsme s 8 body stále na 11. místě a Lány B jsou o jedno místo nad námi - tedy na 10. a mají 10 bodů.
Hodně štěstí do dalšího utkání a fanoušci - přijďte nás podpořit!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat