úterý 12. května 2009

FK Svojetín - SK Senomaty B - 0:7 (0:0)

Hráno v sobotu 16.05. od 10:00 na hřišti ve Svojetíně.
Tuto sobotu jsme dorazili na hřiště posledního Svojetína. Utkání bylo poznamenáno tím, že řada našich mladých chlapců se zúčastnila stavby májky a asi ji i trochu hlídali, a tak někteří nedorazili (Syn Horák) a někteří ano, ale naštěstí nastoupili jen na chvilku (Zděnda Motorka).
Když jsme dorazili na hřiště do Svojetína, bylo krásně čerstvě posekané, ale bohužel chlapci nestihli shrabat posekanou trávu...tak jsme jim při rozcvičování trochu pomohli tím, že jsme rozkopávali nahromaděnou trávu.
Hosté už překvapili způsobem rozcvičování, neb někteří z nich se rozcvičovali s cigaretou v ruce (asi, aby se lépe rozdýchali). No nic, pojďme k samotnému zápasu.

Zápas probíhal v "pohodovém" tempu. V prvním poločase jsme mohli vstřelit snad 10 branek včetně penalty, kterou pan rozhodčí Hrivňák neodpískal, a tak hlavní exekutor penalt Pavel Liprt st. o poločase znechucen vystřídal - Pepa Myš Lahvička dělal, co mohl, aby Pavel vstřelil gól, neb měl od Pavla slíbené zaplacení svatby. Pavel, tak jak vždy chtěl míč donést až na brankovou čáru, ale to se mu bohužel nepovedlo, a tak má Myš smůlu.
Poločas skončil 4:0 a jen po krátké pauze, kdy se hosté osvěžovali opět cigaretou a pivem, jsme nastoupili do druhého poločasu, tentokrát už bez Pavla. Jeho absence byla znát...hra se znepřesnila a spíše jsme se trápili.
Jelikož branek padlo celkem dost a není v mých silách si pamatovat pořadí, omezím se jen na výčet: Luboš Mácha 2x, Pepa Myš Lahvička 2x, Jarda Tenista Kodeš 1x, Máááártin Štvánů se utrhl jednou a Zděnda Motorka/Májka Richter se kupodivu trefil taktéž.

Utkání se dohrálo v poklidném tempu, ale bohužel jsme vstřelili jen 7 branek.

Dobrou...

Utkání předznamenal souboj brankáře s Jiřím Bus Vodrážkou (kdysi se chlapci vsadili, že Jiří promění 8 z 10 střel z pokutového kopu) - no, co si budeme povídat, povedlo se to... Když vstřelil 8. gól, tak 9. střelu překopl, ale 10. střelu opět dal - takže skóre bylo z 10 - 9!!! Gratulace Jiřímu k lahvi.


No a tak jsme zase první, snad to vydrží až do konce:



text před zápasem
V sobotu se projedeme do Svojetína a sehrajeme tam předpokládám utkání s vítězným koncem. Svojetín je po tomto víkendu na krásném posledním místě se 3mi body.

Na podzim jsme na domácím hříšti vyhráli 7:2 (3:1) - utkání však bylo kontumováno, pokud mám správné informace
Branky: Fronk Zbyněk 2, Vála Václav 2, Štván Martin, Richter Zdeněk, Polánek Matěj - Rybáček Tomáš, Pokorný Roman; Rozhodčí: Machač Jaroslav; ŽK: 0 - Kovář Josef

Rozhodčím utkání je pan Hrivňak.

Dobrou...

cesta:

Zvětšit mapu

Žádné komentáře:

Okomentovat