čtvrtek 3. prosince 2009

SK Senomaty "B" a podzim 2009 ve III. tříde

Blog SK Senomaty B přináší závěrečné ohlednutí za právě skončeným podzimem, který B mužstvo odehrálo ve třetí třídě. Po nepodařeném úvodu, kdy jsme se trošičku dost dlouho rozkoukávali, se nám v posledních šesti zápasech podařilo neprohrát a z toho v posledních pěti dokonce vyhrát. Asi se nám vyplatilo, že jsme se trochu rozehráli neb většina z nás neměla čas na trénink, teda pokud se nepletu. Druhým faktorem bylo nejspíše to, že se začalo velmi dařit našim mladíkům, kteří měli zprvu nevyrovnané výkony, ale zejména v již těch zmiňovaných pěti posledních kolech ukázali, že zanedlouho mohou pravidelně nastupovat i za A tým - uvidíme....pokud tedy budou chtít.

Dále přinášíme několik čísel a tabulek:
celkem jsme odehráli 13 utkání. Vyhráli jsme 6x, jednou remizovali a 6x prohráli. Nastříleli jsme celkem 37 branek, ale bohužel obdrželi stejně.

první je tabulka domácích zápasů - tam se nám moc nedařilo...jak to tak vypadá...:
















druhou tabulkou jsou naše úspěchy venku - trochu to vypadá, že venku se nedaří nikomu neb v této tabulce jsme na pátém místě:
















třetí tabulkou je celková, která je trochu zrádná. Jsme sice na šestém místě, ale mnoho týmu má podobný počet bodů, takže by asi stálo za to hrát hned od začátku a nevyhrávat na jaře až v posledních pěti zápasech...:















čtvrtá je tabulka "křížová"- kde můžeme vidět všechny výsledky:















následuje tabulka střelců (našich), která vychází pouze z dat na www.fotbal.cz, které nemusí být úplně přesné:




















Jak je vidět naším nejlepším střelcem je Pepa Myš Lahvička, který v celkové střelecké tabulce třetí třídy obsadil 3-6 místo s 10ti brankami. Před ním je už jen Milan Svítek ze Srbče s 13ti a Martin Šimon z Pustovět s 11ti. Doufám, že všichni na jaře pomůžeme naší Myšičce, aby se stala králem střelců - myslím, že to není nereálné...
Trochu statistiky:  jak vstřelíme, tak obdržíme 2,846 branek za zápas.

Pojďme ke kartám - možná by stálo za zamyšlení, za co jsme karty dostali - velmi často to bylo za konstatování, že rozhodčí je velmi milý pán a máme ho moc rádi. Karty, které se odpouští jsou ty, které pomohly zabránit vstřelení branky...myslím, že jich až zas tolik nebylo. Nejvíce 2x - se červenil Jiří Bus Vodrážka (kupodivu byl jediný). Nejvíce se žlutilo u Zděndy Motorky Richtera (tam to moc za řeči nebylo) a pak u předstopera Petra Otce Horáka Kochleffla (kde je to většinou opodstatnělé...) - tabulka karet je zde:


















Každý zápas obdržíme 1,846 žluté karty a 0,153 červené karty - statistika je krásná věda.

Rozhodčí, kteří nás soudili nalezneme níže:
















Toť zatím vše...pevně věřím, že se nám bude dařit na jaře alespoň tak jako v posldních pěti zápasech. Požádal jsem trenéra o zodpovězení několika dotazů, tak se příště můžete těšit na odpovědi. Hezký adventní čas.

Dobrou...

Žádné komentáře:

Okomentovat