středa 9. prosince 2009

Hodnocení podzimní části trenérem "B" mužstva

Přinášíme dárek pro naše fanoušky, ale i hráče a to rozhovor s "občas" hrajícím trenérem "B" mužstva Miroslavem Bezstarostou, příjemné čtení:



 1) Je tu konec podzimní části, jak jsi doposud spokojen s umístěním a výkonem mužstva?

Mé hodnocení podzimní části je asi takové: první dvě kola byla celkem dobrá, pak přišla krize v Kněževsi, kde jsme hráli v 10ti i se mnou. Špatně jsme si vedli až do osmého kola, kdy se nám nepodařilo doma porazit Rynholec, který přijel v 9ti lidech. Po tomto zápase jsem říkal klukům, že není možné zápas jen tak odehrát, musí se to prostě odmakat a něco na tom place nechat. Myslím, že to kluci vzali vážně a začalo se vyhrávat. Zlepšila se docházka a jsme dobrá parta. Když se daří, máme z toho radost, a proto taky fotbal hrajeme. Co se umístění týká - asi to nikdo nečekal - 6. místo. Je to fajn pro jarní boje, sám jsem myslel až na desátou příčku.(více o podzimu ve III. třídě v závěrečném ohlednutí za právě skončeným podzimem)

2) Je někdo, kdo by tě svým výkonem překvapil a naopak zklamal?

V mužstvu máme zkušené i mladé fotbalisty. Všichni podávají dobré výkony. Trochu mně mrzí jen přístup jednoho z brankařů. Naopak radost mám z mladých kluků: Z. Richtera a P. Kochleffla, kteří se každým kolem zlepšovali. (Pro znalce - jedná se o Zděndu Motorku Richtera a Syna Horáka)

3) Na jaké utkání podzimní části vzpomínáš nejraději a jaké by se raději hrát vůbec nemělo?

Rád vzpomenu na utkání s pavlíkovským béčkem (odkaz na článek na blogu o zápase s Pavlíkovem), které bylo na špici a my jsme ho vyprovodili s pěknou nadílkou a taky na Kroučovou, kde jsme v deseti zvítězili. (odkaz na zápas s Kroučovou).
Nerad vzpomenu na zmiňovaný Rynholec a Lány. Tyto zápasy jsme odehráli jen z povinnosti a bez vůle po výhře.

4) Máš v hledáčku někoho, kdo by mohl posílit naše řady?

Myslím, že máme dost svých dobrých fotbalistů. Když se budeme scházet ve stejné sestavě jako koncem podzimu, není potřeba nikoho shánět - kromě postu gólmana (Laďa asi končí), kde se musíme po někom poohlédnout.

5) Už máš jasno, jak bude probíhat a kdy začne zimní příprava?

Zimní příprava by měla začít 9. ledna v našem areálu. V únoru je plánované soustředění, kterého se zúčastníme společně s A týmem (odkaz na blog A týmu).

6) Chtěl by jsi něco vzkázat divákům?

Naše fandy mám rád. Jsem rád, že se na nás chodí dívat. Děkuji jim za podporu a výdrž a zvu je tímto na jarní část sezony. Myslím, že se na náš fotbal dá dívat.

7) Jaké máš přání na jaro? Už jsi měl vůbeč čas se nad ním zamyslet?

Přání pro jaro mám následující: aby nás neopustila fazona, jakou jsme mněli v závěru podzimu a aby se nám vyhýbala zranění.

Užijte si Advent a všem přeji do nového roku zdraví, štěstí, úspěchy a na jaře opět nashledanou na fotbale.


Ahoj Míra (trenér B týmu)

----------------------------

Děkuji tímto Trenérovi, že si udělal chvilku..a děkuji mu i za to, že se na nás všechny dokázal dívat skoro celou dobu z postranní čáry...někdy to musela být muka...snad to bude na jaře lepší...

Mějte hezký adventní čas...

Dobrou
...
(otázky položil a mezititulky a odkazy připojil BL)

1 komentář:

  1. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    OdpovědětVymazat