pátek 14. května 2010

B. Rynholec - SK Senomaty B 2:3 (2:1)

Hráno v sobotu 15.5.2010 od 17:00 na Rudě.

HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tentokráte v sobotu s Rynholcem na Rudě…trochu zvláštní, ale v Rynholci se staví nový areál a přijali azyl na Rudě, kde se nám už tradičně nedaří…

Předně musím pochválit všechny, kdo na Rudu dorazili…neb nás bylo přesně 11…později se ukázalo, že to bylo celkem málo…

Začali jsme celkem v pohodě a naši útočníci si vypracovali několik šancí, ale žádnou neproměnili…Až po chvilce se míč odrazil od Pavla Doubka a vedli jsme 0:1. A vypadalo to na celkem poklidné odpoledne. Jenže následoval nákop domácích do našeho pokutového území a před Otcem Horákem domácí útočník lehce hlavičkoval a od Otcova ramene se míč odrazil do branky 1:1. Nedalo se nic dělat, museli jsme dát další branku…někde na půlce hřiště vyskakoval Milan Palkosků společně s domácím hráčem a srazili se tak nešťastně, že Milan ihned odstoupil ze hry a o poločasu ho trenér vezl na šití hlavy do nemocnice…tzn. že cca od 30 minuty jsme hráli v 10. Co čert ještě nechtěl, Otec Horák si natáhl stehenní sval na pravé noze. A pak přišel ještě jeden čert…Wittmayer Martin, který dal v minulém zápase 6 branek Chrášťanům, dostal do běhu míč a ač Brona z Houstonu dělal co mohl, aby ho zastavil – nepodařilo se mu to a Martin vstřelil vedoucí branku domácích. Do kabin se šlo za stavu 2:1, na naší straně o jednoho a půl hráče (nutno dodat, že Otec Horák zápas dohrál a pro změnu zahrál velmi dobře).

Jelikož jsme neměli nikoho na střídání, byli jsme nuceni dohrávat v deseti lidech…hráli jsme z kopce a po větru, tak to vypadalo nadějně. Domácí nás neustále zlobili a zejména výše zmiňovaný střelec domácích nám dal celkem zabrat…několik našich hráčů dostalo žlutou kartu. Jenže i my jsme měli vepředu elitní útočníky, kteří domácí obranu celkem dost zlobili. Jak Máša, Hulis tak „Kozi“ (opravdu s měkkým) zahráli velmi dobrý zápas. Z jednoho odkopu od naší branky se dostal k míči právě Kozi a vyrovnal na 2:2. V této fázi zápasu se nám celkem dařilo, ale domácí stále hrozili…Nevím kdo přesně to byl…takový nějaký divný pán na lajně se smál takovému tomu co má před sebou Brona z Houstonu…Byl celkem „ftipný“ načež utekl Kozi a nahrál Mášovi a bylo 2:3 a cca 10 – 15 minut do konce. Ještě předtím dostal Zděnda Motorka Richter druhou žlutou kartu tzn. červenou a musel se poroučet do sprchy. Tlak domácích gradoval, ale my všichni co jsme ještě zbyli na hřišti, jsme bojovali jako dlouho ne. Cca dvě minuty před koncem dostal i domácí hráč druhou žlutou kartu, tak nám alespoň trochu pomohl…No a za chvilku, celkem nepřesný rozhodčí Strouhal zapískal konec a my jsme se mohli radovat..bylo to celkem příjemné..zase jednou vyhrát…

Chtěl bych tímto poděkovat všem, co byli dnes na hříšti. Bylo to super!!!! Zvláště Pepa Klouček a útočníci odehráli skvělý zápas…Doufejme, že Milan i Otec Horák budou v pohodě….

Zvláštní poděkování patří Jirkovi Bus Vodrážkovi, který jako kapitán a stoper byl opět výborný…!!!










Dobrou…



Text před zápasem:
Rozhodčím utkání bude pan Strouhal Jiří  ze Slabec.

Na podzim jsem remizovali doma 2:2 po poločase 1:2.


Rynholec je po 20. kolech na šestém místě s 28 body, v minulém kole vyhráli 6:0 nad Chrášťanami. Všechny jejich branky vstřelil Wittmayer Martin. My jsme klesli na 12. místo.
















Tak snad bude lépe...

Dobrou...

Žádné komentáře:

Okomentovat