pondělí 13. září 2010

SK Senomaty B - So. Branov B 3:4 (1:2)


Hráno v neděli 12.09.2010 od 10:00.



Pro změnu prohra aneb jak se utkání vyvíjelo a kdo za ní stál?




Krátce po úvodním hvizdu rozhodčího byla faulována nová posila týmu Jan ,,letec'' Laňka. Jeho kotník nevypadal vůbec dobře, z placu byl odnesen na nosítkách a poté odvezen do nemocnice (díky patří Radkovi Horváthovi). Výsledkem tohoto likvidačního faulu bez balónu je výron kotníku a povolené vazy (aneb sportem ku zdraví!).
Po pár minutách přišla ledová sprcha v podobě prvního gólu (penalta, jejímž strůjcem byl kapitán Jářa), na který jsme naštěstí dokázali krátce na to odpovědět vstřelením branky dalším nováčkem sezóny Marka Závory. Bohužel jsme tento stav neudrželi a obdrželi další branku ještě před odchodem do kabin a to hlavně kvůli nedisciplinovanosti některých hráčů - určitě každý ví, o kom je teď řeč. Nepostavit zeď při trestném kopu je opravdu skvělý nápad, i náš jindy výborný brankář Luďa byl na tuto střelu krátký.
Během prvního poločasu také došlo k prvnímu oslabení našich řad. Vyloučena byla další posila mužstva - Martin Novák, když šel vyřešit potyčku mezi hráči, neudržel nervy na uzdě, strčil do protihráče a obdržel červenou kartu. V první půli měl s nervy problémy také kapitán Jářa. Nemohl se smířit s drzostí jednoho z protihráčů a nechal se jím zbytečně a nesmyslně rozhodit.
V kabině trenér Míra promlouval hráčům do duše a ptal se, proč fotbal hrají, zda nejsou v divadelním spolku J.K.Tyla, neboť při hře komentovali každý balón a každou chybu spoluhráče, ale vlastní chyby nikdo neviděl. Začátek druhé půle byl co se týče komentářů stejný, ale časem se tolerance hráčů zlepšila a to bylo na našem výkonu hodně znát!
Do druhé půle se chystal naskočit Ondřej zvaný Koza, vyčkával však ještě na lavičce, když se podařilo srovnat na 2:2 parádní trefou Marka Závory. Krátce na to jsme k naší smůle obdrželi třetí gól. V dalším vývoji zápasu figurovala další posila týmu Pavel Novák, jež se tlačil do vápna a byl faulován. Rozhodčí nařídil trestný kop. Balón si na značku postavil zkušený kanonýr, do kterého všichni vložili důvěru, Pepa Lahvička. Bohužel i jemu se to vymstilo a šanci vyrovnat stav utkání bohužel nevyužil a penaltu neproměnil. Krátce poté si však svou reputaci napravil parádní trefou pod břevno a došlo ke shodě. Po pár minutách došlo k dalšímu klíčovému bodu utkání - tedy ke druhému vyloučení, když byl náš střelec dvou branek faulován. Rozhodčí však faul neodpískal i přesto, že z Markova nosu crčela krev a on ho na to upozornil, ale rozhodčí to nereflektoval. Marek neudržel nervy, řekl rozhodčímu pár hezkých slov nebo možná jen jedno :D a šel předčasně do kabin. Poté došlo konečně na střídání, neboť bylo nevyhnutelné, Ondru do hry pustil veterán Pavel st. Dostali jsme Branov pod tlak, chyběla však trocha klidu a štěstí v koncovce. Bohužel jsme nedokázali přes všechno snažení a vypěti zbylých sil tento stav udržet do konce utkání a pár minut před závěrečným hvizdem dostali další branku.
Ještě bych přidala pár slov k výkonu rozhodčího Antonína Sýkory. Za svůj výkon by si zasloužil metál nebo přinejmenším nominaci do soutěže Talentmánie, protože něco takového jsme už dlouho neviděli-asi má vážně talent! Chtěla bych mu poděkovat za zkažené nedělní dopoledne a skvělý zážitek z fotbalu (myšleno samozřejmě ironicky).
Vzkaz pro hráče: nevěšte hlavy, smůlu prolomíme a příště vyhrajeme, chce to pevnou vůli a hlavně nervy.


Brzy naviděnou...
S pozdravem vaše věrná fanynka Radka :-)
PS: Z tohoto zápasu mám i pár fotek, brzy je sem vložím.

Slovo trenéra závěrem: Příště je převálcujeme. Musíme si ale uvědomit, že každý udělá občas chybu a místo kritiky bychom měli přejít k podporování a říct si-nevadí, příště to uděláš líp. Partu máme super jen nám chybí trocha štěstí a přesnější zakončení.

Branky: Závora Marek 2, Lahvička Josef - Šindělář Zbyněk 2, Novák Adam 2.
Rozhodčí:
Sýkora Antonín.


ŽK: Závora Marek, Vodrážka Jiří - Votoupal Jaroslav, Sklenička Karel.

ČK: Novák Martin, Závora Marek.

2 komentáře: