úterý 28. září 2010

SK senomaty "B": SK Senomaty B - So. Janov 1:6 ( 0:4)


Spíše by se hodil název bahenní lázně
Hráno v neděli 26.09.2010 v 10:00.
Naše hřiště v neděli ráno nevypadalo po propršené sobotě na fotbal úplně nejvhodněji, ale přesto se zápas hrál. Domácí nastoupili v celkem na pohled slušné sestavě, neboť se dostavily i posily z A (Pepča K. a Martin K.) kvůli těm červeným kartám. Na formě všech hráčů se ale nejspíš trošku projevila sobotní svatební a narozeninová oslava, ale take obrovské kaluže na hřišti. Senomatští hráli fotbal, ale góly dával bohužel Janov. Naši finální přihrávku totiž vždy zkazila kaluž, která míč zastavila a nebo ho poslala jinam, než hráči předpokládali. Škoda také chyb v obraně a následných penalt. Naše skóre aspoň pro lepší vzhled vylepšil jedinou trefou Pepa Lahvička.
Nehrajeme zas tak špatně, jen by to chtělo nějaké střelce branek, do šancí se totiž dostaneme bez problému.
Do příště hlavy vzhůru a vyrazíme na Olympii.
Jinak se omlouvám, ale fotky z tohoto zápasu jsem žádné kvůli dešti nepořídila.

Branky: Lahvička Josef - Dušek Vladimír 3, Černý Jakub 2, Kopáček Martin; Rozhodčí: Titlbach Marek; ŽK: Vodrážka Jiří, Richter Zdeněk - Černý Jakub, Amler Martin

Tabulka:
















Text před utkáním:
Janov je po pěti kolech na třetím místě, v minulém kole vyhrál doma nad Rynholcem 2:0. V loňském ročníku jsme s Janovem na podzim doma vyhráli a na jaře venku prohráli...více níže:



Můžeme se těšit na pana rozhodčího Marka Titlbacha z Rakovníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat