úterý 5. října 2010

SK senomaty "B": Ol. Rakovník - SK Senomaty B 6:0 (2:0)


SK Senomaty "B": Olympie Rakovník - SK Senomaty B 6:0 (2:0): aneb velký návrat trenéra Míry B. na hrací plochu po dlouhé pauze!
Bohužel však ani tento návrat, (i když podal Míra B. dobrý výkon a je vidět, že fobal zdaleka ještě hrát nezapomněl) nepřispěl B týmu k tomu, aby se už konečně vyhrálo, a nebo alespoň remizovalo. Mužstvo odjelo k utkání ve velmi slátané sestavě. Bennyho dokonce museli nečekaně vyrušit ze spánku, aby byl dostatek hráčů. Na některých se také nejspíš podepsalo noční flámování, neboť se moc nedokázali skamarádit s balonem a pořádně ho trefit.
Jak vše dopadlo, je jasně čitelné z výsledku.
Pokud se budeme chtít ve III. třídě udržet, měli bychom k fotbalu přistoupit trošku zodpovědněji a nebrát ho tak, že jen jím zabijeme volný čas, když se nám chce. Je to kolektivní hra a my nesmíme nechat spoluhráče ve štychu, nejde zde o výsledek, hru, atmosféru a pocity jednotlivce, ale celé party a tu máme přece dobrou, tak proč se nám tak nedaří?
Někdo si říká, co za tím asi stojí... těžko odhadnout, ale už musíme tu deku, co na nás padla, odstranit, nadopovat se bojovností a pevnými nervy a pokusit se tuto smůlu prolomit.

Všem hráčům držím pěsti do dalšího zápasu, který sehrajeme na domácím hřišti proti So. P. Újezd. Ať můžeme příště všichni společně zakřičet: góóól!!!

"Hráno v sobotu 02.10.2010 v 10:00 v Rakovníku.

Branky: Dyršmíd Petr 2, Plánička Karel, Kalfiřt Jiří, Filip Petr, Šmíd Zdeněk;
ŽK: 0 - Richtr Zdeněk, Cafourek Petr''

Žádné komentáře:

Okomentovat