pondělí 11. října 2010

SK senomaty "B": SK Senomaty B - So. P. Újezd 5:2 ( 2:1)


aneb jak nám k tak dlouho očekávanému vítězství pomohlo magické datum plné desítek (10.10.2010 10 hod.)

Hrálo se v této sestavě:
Krob, Vodrážka, Kochleffl Petr, Smékal, Richtr, Novák M., Laňka, Palkoska, Lahvička, Mácha, Kozák.
Střídali: Ropek, Liprt P. st.,Horváth
"Hráno v neděli v 10.10.2010 v 10:00... Branky: Lahvička Josef 3, Palkoska Milan, Kozák Ondřej - Polcar Bronislav 2; Rozhodčí: Švácha Josef"

Utkání začlo až pár minut po 10.hod. neboť nejspíš nějaký šotek někam zašantročil legitky několika hráčů, ale po chvíli hledání se objevily a mohlo se jít na plac. Na pomoc jako posila do nedělního zápasu přispěchal Máša a Koza. Hra senomatských byla od začátku podstatně klidnější než v minulých kolech a obešla se i bez zbytečných komentářů spoluhráčových chyb. Že by si kluci konečně vzali k srdci slova trenéra? Kdo ví?! Každopádně to bylo hodně znát. Kluci se dostávali do šancí (hlavně rychlonohý Ondřej a Luboš), jen se je zpočátku nedařilo je proměňovat. První úspěch na naše konto připsal Milan Palkoska (1:0), který se parádně trefil do soupeřovy brány, dalším gólem přispěl svou špetkou do mlýna již zmíněný Ondra Kozák (2:0). Poté přistál v naší síti nešťastný gól a hosté snížili na 2:1. Náš náskok mohl do konce prvního poločasu zvýšit Máša, všichni jsme mu ten gól přáli, ale chyběla mu trocha štěstí v zakončení. Nevadí, dá ho příště!
Do druhého poločasu jsme nastoupili s chutí udržet vítězství, ale po pár minutách protihráči srovnali stav na 2:2. My se však tímto zvratem nenechali zaskočit a bojovali dál, což přineslo své ovoce. Celkem třemi góly se blýskl ve druhé půli Pepa Lahvička, který branky ještě zdaleka dávat nezapomněl a svým hattrickem zpečetil a potvrdil naše tak dlouho očekávané vítězství. Do vyložené gólovky se dostal také kamarád z ulice Zdenda, ale bohužel mu chyběla trocha rozvahy v zakončení.
Během 2. poločasu došlo také na střídání a na hřiště se popstupně dostal Dan, Pavel st. a trenér A Honza.
Závěrem mého snažení o napsání článku bych chtěla poděkovat všem hráčům, že konečně vložili do hry i srdíčko, což je vždy potřeba k dobrému výsledku. Za případné nepřesnosti v příspěvku se omlouvám, ale mít funkci fotografa i pisatele je celkém náročné.

Slovo trenéra: Děkuji klukům za předvedený výkon, už vás konečně poznávám, tohle jsme my! Jen tak dál...

a zakřičmě 5x góóóllllllllllllll....
fotky ze zápasu naleznete zde:
http://sksenomaty.rajce.idnes.cz/BxPanosi_Ujezd_10.10.2010/

Žádné komentáře:

Okomentovat