pondělí 13. dubna 2009

FC Po Olešná B - K Senomaty B - 2:1 (1:1)

Po nějaké době jsme dorazili opět na Olešnou; jelikož hrálo souběžně Áčko s Městečkem, odjeli jsme ve 13 lidech včetně Máááártina a Trenéra.
Sestava se od posledka moc neměnila, nechyběli otec a syn Horákovic, navrátivší zraněný Jářa, Myš, která ještě ve čtvrtek měla hrát za Áčko, ale nakonec dřel třísky mladý „Mrďajs“.

Hrálo se od 17:00 na trošku mokrém a nerovném hřišti pod řízením pana rozhodčího Sýkory Antonína. To se nám hned v úvodu vymstilo neb po centru z pravé strany gólmanovi vypadl míč z ruky a nikdo z našich obránců nestačil zareagovat… prohrávali jsme 1:0. Hosté měli častěji míč na kopačkách a nám se hra celkem dost nedařila. Ve skvělé formě hrál syn Horák, který byl pro domácí beky svojí rychlostí velmi nebezpečný. Po krásné kombinaci, která začala, pokud se nepletu u otce Horáka, a pokračovala přes Pepíka Myš Lahvičku, se dostal míč na pravé křídlo k Milanovi Palkosků, který krásnou střelou vymetl pravý roh domácí branky – 1:1. Za tohoto stavu se šlo již do „kabin“.

Po změně stran jsme se snažili trochu více útočit, a tak nás domácí často, zejména po jejich pravé straně, ohrožovali rychlými brejky. Bohužel jeden z nich se nám vymstil a domácí šli do vedení 2:1. Poté jsme hru otevřeli ještě o trochu více, ale bohužel se nám nijak zásadně nepodařilo branku domácích ohrozit. Několika střelami se snažil Jiří Vodrážka a asi největší šanci po centru nejspíše Luboše Kotka z pravé strany spálil syn Horák, který na brankové čáře „nedoskočil“ míč a lehkou tečí sebral míč z břicha Bronislavu Lajblovi, který by nejspíše dotlačil míč do branky.
Závěrečný nápor – dají-li se naše útočné snahy tak nazvat - korunoval pan rozhodčí Sýkora neodpískáním „jasného“ pokutového kopu po faulu na Josefa Myš Lahvičku. Po neodpískání Myš řekla nějaké sprosté slovo na svého spoluhráče a pan Sýkora si to stáhnul na sebe a asi 10 minut před koncem Myš vyloučil…

No, a tak jsme dohráli o jednoho hráče v poli méně a byli jsme rádi, že jsme nedostali další gól.

Tímto výsledkem jsme poskočili na druhé místo. Máme sice zápas k dobru, ale jsme celkem trubky…

Dobrou…


Shrnutí
A3A1904 FC Po Olešná B - SK Senomaty B 2:1 (1:1)
Diváku: 40
Branky: Procházka Tomáš, Kollmann Petr - Palkoska Milan; Rozhodčí: Sýkora Antonín; ČK: 0 - Lahvička Josef



text před zápasem:

V neděli 19.4. zajíždíme k důležitému utkání na Olešnou. Olešná v tomto kole porazila venku Třtici 3:4 a je o 2 body za námi na druhém mísě s tím, že má odehráno o jeden zápas více.

Na podzim jsme remizovali 1:1 (1:0).
Branky: Lahvička Jan - Vašek Ladislav; Rozhodčí: Machač Jaroslav; ŽK: Lahvička Jan - Štiller David, Doležal Miloslav

Rozhodčím utkání je pan Antonín Sýkora.

TJ Slabce, náš soupeř z čela tabulky o velikonočním víkendu prohrál doma s Ol. Rakovník B 3:4, tzn. že je na třetím místě se 34 body, ale s 16 zápasy (o jeden méně něž my).

Pokud se nám příští neděli podaří Olešnou porazit, budeme blíže postupu...

Dobrou...



Žádné komentáře:

Okomentovat