neděle 19. dubna 2009

SK Senomaty B - FALCO Kounov - 4:1 (2:0)

Hráno 26.4.2009 od 10:00.
Utkání se hrálo za krásného počasí. Jako tradičně na domácí utkání dorazil dostatek hráčů, vrátili se i někteří studenti, kterým nejede vlak později...Ale odkouřil se L.K., jenž má údajně výron..., ale známe ho... Pepa Myš Lahvička si "odseděl" jeden zápas, za to, že si pan Sýkora špatně vyložil nadávku na spoluhráče a Myš vyloučil. No ani moc nechyběl neb ho velmi dobře zastoupil Syn Horák, který vstřelil dvě branky, ale o tom později.
Zápas začal opět prohrou losu na půlicí čáře (již potřetí zasebou) a tak jsme začali první poločas hrou na "naši
" branku. Asi nás to na začátku trochu rozhodilo, neb chvilku trvalo, než jsme hru zpřesnili a kloudně si přihráli.
Nastoupili jsme s malými změnami v sestavě, neboť jsme v posledním zápase tak trochu prohráli (první jarní prohra). Na stoperu nastoupil už druhý nebo třetí zápas zdravý, bývalý kapitán Jářa Vodrážků a před ním Otec Horák, který odehrál velmi dobrý zápas. Jelikož chyběla Myš, tak v útoku hráli Syn Horák a Máša.
První branku vstřelil po centru z pravé strany právě Syn Horák, který až nebývale vyskočil a vstřelil hlavou první branku utkání. Druhá branka padla po standardce. K míči se postavil Broňa, jenž se navrátil z Houstonu a centr letěl tak dlouho, až dopadl na hlavu hostujícího hráče, jenž krásně zavěsil - 2:0; po brance BL dostal vynadáno od trenéra, že to strašně dlouho letělo...ale doletělo. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Do druhé půle natoupil za Dana Student a asi po 10 minutách druhé půlky odešel - ještě ne do fotbalového důchodu - Pavel Liprtů st. - asi se chtěl trochu opálit na lavičce.
Třetí gól padl po krásné kombinaci po pravé straně, při které dostal míč do ulice Milan Palkosků a vstřelil 3tí gól - 3:0.
V tento moment jsme se nejspíše trochu uspokojili a chvilku tahali hosté za delší konec míče...i když to asi moc nelze...neb míč moc konec nemá...ale prostě jim to šlo tak nějak lépe než nám...no a bohužel tím koncem, po chybičce Studenta, který neuhlídal protihráče, snížili na 3:1.
To ale již bylo z jejich strany vše. Poté naše vítězství pojistil Syn Horák - 4:1. Za zmínku stojí výkony Jardy Kodešů (vždycky jsem se domíval, že hraje jen tenis...) a samozřejmě druhého útočníka vedle Syna Horáka, Luboše Máchy, jenž dělal svojí rychlostí celkem dost problémy hostující obraně.

V této chvíli ještě nejsou známé vysledky ostatních soupeřů..zatím sledujte výsledky zde http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/stredocesky/rakovnik/souteze.asp?soutez=21CA3A

Vypadá to, že Ruda vyhrála a Olešná jen remizovala. takže jsme opět na prvním místě.

Dobrou..

Pár fotek od Radky Bezstarostové:
SK Senomaty B - FALCO Kounov - 4:1 (2:0)


Shrnutí:
Diváků - celkem dost
Syn Horák 2x, Broňa z Houstonu (vy, kteří se chcete dočíst více o tomto městě klikněte si), Milan Palkosků
Branky: Kochleffl Patrik 2, Palkoska Milan, Lajbl Bronislav - Dědek Josef; Rozhodčí: Machač Jaroslav; ŽK: 0 - Šerák Miloš


text před zápasem:
V neděli se střetneme na domácím hřišti s Falco Kounov. Hosté jsou na 9. místě s 25 body.

Na podzim jsme na jejich hříšti vyhráli 1:5 (1:2).
Branky: Palkoska Milan, Štván Martin, Kodeš Jaroslav, Mácha Luboš, Lahvička Jan

Rozhodčím utkání je pan Machač.

Dobrou...

Žádné komentáře:

Okomentovat