neděle 26. dubna 2009

So. Ruda - SK Senomaty B - 2 : 2 (0 : 0)

Hráno v sobotu 2.5.2009 od 10:00 na Rudě (na Rudě jako Rudě, ne na rudě jako rudě, ale někteří rudě teda viděli...a nebylo jich málo).

Zápas začal s malým zpožděním, cesta na Rudu některým trvala překvapivě trochu déle. Očekával se tuhý boj, neb se střetli první s druhým. Ruda se netají tím, že by ráda příští rok hrála v jiné soutěži. Ale pokud to vezmu s čistou hlavou nevím zda jsou toho schopni.
Po delší době se nás sešlo celkem dost a zejména na tento zápas byl omluven stabilní golman. Na lavičce pro tentokrát zůstali "stabilní" hráči sestavy zejména Syn Horák a Studen, kterému nejezdí ten vlak a Dan a další...tento víkend bychom mohli pomalu hrát dvě utkání najednou.
Zápas začal po nějaké době vyhraným losem...vybral jsem si správnou ruku v které byla píšťalka...

Ze začátku byla hra obou celků dost nervózní, trochu dost nepřesností bylo na úvod. Po jednom odseděném zápase se vrátila do základní sestavy Pepa Myš Lahvička, který byl selkem nebezpečný. Po nějaké době jsme měli míč častěji na kopačkách a nehráli vůbec špatně, tlak korunoval gól - po levé straně si naběhl Zbyněk Fronk a nevím zda chtěl nebo nechtěl - nacentroval míč tak šikovně, že skončil v brance. Nicméně domácí pomezní rozhodčí zvedl praporek a ačkoliv před brankářem žádný náš hráč nestál (nebránil mu ve výhledu a ani se nepokoušel zapojit do hry) rozhodčí zapískal a gól neuznal. Sám brankář domácí o přestávce říkal, že to byl jasný a regulérní gól (dokonce i "féroví" diváci konstatovali totéž). No a od té doby to šlo s výkonem pana rozhodčího Szabo z kopce. Bohužel nebo naštěstí na obě strany (i když trochu zaujatě musím konstatovat, že více připískával domácím...). No nic do "šaten" se šlo za stavu 0:0. S tím, že náš výkon v druhé části prvního poločasu byl nic moc.

Po přestávce se obraz hry moc nezměnil a co čert nechtěl domácí vstřelili vedoucí gól. Naštěstí jsme dokázali rychle odpovědět a chvilku na to jít do vedení o góly se tradičně podělili chlapci z našeho úderného útoku Pepa Myš Lahvička a Luboš Máša Mácha. Vypadalo to na ručník, mič jsme měli stále na kopačkách a hosté se snažili jen nakopávat na své útočníky, ale s jistotou hrající Otec Horák na předstoperu a Jářa Bus Vodrážků dokázali bez problému míče odvracet.
Opomenuli nepřesné výroky rozhodčího, které některé přiváděli k šílenství hrál se zápas v poklidu. Ten se mi však popletli dvě situace. Zda se hráči nejprve pošťuchovali nebo zda jsme dostali gól. Asi to je jedno neb prostě Ruda vyrovnala z vymyšlené penalty 2:2.
Druhá situace byla méně veselá, pan Řepka (jen schoda jmen - nebyl to ten vychovaný sparťan, jehož manželka pokřikuje rasistické urážky na Jablonecké rodiče a on se pak na veřejnosti pošťuchuje - více zde) , ale útočník domácích, který odehrál celkem pěkný zápas - několikrát sice spadl a nikdo něvěděl proč, tentokrát spad taktéž a jeho spoluhráč strčil do našeho hráče, který mu v pádu spadl/šlápl na nohu. Pan Řepka se celkem rozuřil a i ostatní hráči se rozuřili a bylo celkem veselo...domácí diváci byli také celkem milí...Rozhodčí vyloučil na každé straně jednoho hráče a hned bylo na hřišti více prostoru.

Nakonec všichni byli rádi, že rozhodčí po nějaké chvilce ukončil zápas, který skončil 2:2.

Dobrou...


Branky: Řepka Marek, Hrbek Martin - Lajbl Bronislav, Mácha Luboš; Rozhodčí: Szabo Jiří; ŽK: Řepka Marek, Král Petr - Lajbl Bronislav, Fronk Zbyněk, Vodrážka Jiří; ČK: Řepka Marek - Lajbl Bronislav

Diváků???: hodně sprostých...a hodně moc sportovců...

Tabulka po tomto kole:

Po minulém úspěchu, opět pár fotek od Radky Bezstarostové:
So. Ruda - SK Senomaty B - 2 : 2 (0 : 0)



text před zápasem:
V sobotu se projedeme lesem na Rudu a sehrajeme tam předpokládám utkání s vítězným koncem. Ruda je po tomto víkendu na třetím místě se 40ti body.

Na podzim jsme na domácím hříšti vyhráli 4:2 (2:2)
Branky: Sekyra Aleš 2, Kodeš Jaroslav, Lahvička Jan - Kníže Vladimír, Kuthan Pavel; Rozhodčí: Titlbach Marek; ŽK: Kochleffl Patrik, Lahvička Jan, Štván Martin - Klíma Martin, Havlík Josef, Havlík Pavel, Kníže Vladimír

Rozhodčím utkání je pan Szabo.

Dobrou...

malá nápověda, kde se vlastně hraje:

Zvětšit mapu

Žádné komentáře:

Okomentovat