sobota 4. dubna 2009

SK Senomaty B - B. Lubná - 3:1 (0:1)

Prodloužený víkend a skoro letní počasí nabídlo v neděli výborné podmínky na kopanou, v prvním poločase bylo hřiště pokryto rosou a tak míč hezky klouzal z kopačky na kopačku senomatských fotbalistů. Bohužel jen do hranice velkého vápna. Od této hranice byla hrací plocha tak nějak začarovaná, neb se nikdo z domácích nemohl prosadit.
Oproti minulému kolu došlo k několika změnám v sestavě, jež byly vyvolány informačními šumy mezi hráči domácího celku. Na lavičce zůstal mimo jiné Jiří Vodrážka, kterému minulý týden nechtěně upadla kapitánská páska na zem, když se „zranil“ (naštěstí to nebylo nic vážného, neb do druhého poločasu nastoupil ve skvělé formě...podrobnosti dále). Do sestavy se také vrátili otec a syn Horákovic, otec Horák nastoupil na stoperu a syn Horák v útoku. Do domácí sestavy se i prokouřil L.K., který se měl původně účastnit jen zápasů venku, ale na hřišti se mu zalíbilo natolik, že nechyběl ani doma.

Zápas začal pod taktovkou domácích hráčů, hosty vůbec nepustili k míči. A když asi v polovině poločasu likvidačním zákrokem hostující Petr Souček poslal k zemi domácího Kodeše, sudímu Strouhalovi nezbylo nic jiného než jeho zákrok odměnit červenou kartou.

Od té doby tlak domácích narůstal, ale, jak se píše výše, všichni jeho střelci si vylámali zuby na hostujícím gólmanovi nebo na své nešikovnosti. Ke konci poločasu se hosté dostali k ojedinělému nákopu a po nedorozumění mezi domácím gólmanem a otcem Horákem kopali roh. Na roh si na první tyč naskočil Štiller Josef (kupodivu ne nikdo z domácích) a míč mezí Bronislavem Lajblem stojícím u tyče a gólmanem propadl do branky. Hosté šli do kabin s jednogólovým náskokem.

Po přestávce hráli senomatští na svoji „béčkovou“ branku, do hry naskočil místo Milana Palkosky Jiří Vodrážka, jenž se ihned zapojil do útočných akcí a byl velmi nebezpečný… Jeho zranění z minulého týdne bylo tatam…Bohužel nebylo přesně zaznamenáno, který hráč otevřel skóre, zda Jiří Vodrážka nebo Josef Myš Lahvička, ale to není zas až tak důležité…třetí a pojišťující gól padl po individuální akci Myše (Lahvičky), jenž po pravé straně obešel několik hostujících hráčů a přihrál před odkrytou branku skvěle naběhnutému Bronislavovi Lajblovi a tomu nezbývalo nic jiného než pečetit výhru domácích 3:1, po protrápeném prvním poločase…

Dobrou…

Shrnutí:

A3A1805SK Senomaty BB. Lubná3:1 (0:1)
Diváků 42,5
Branky: Vodrážka Jiří, Lajbl Bronislav, Lahvička Josef - Štiller Josef; Rozhodčí: Strouhal Jiří; ŽK: 0 - Škubal Jan, Lajbl Martin, Suchý Petr, Lelovski David; ČK: 0 - Souček Petr

text před zápasem:
V neděli 12.4. se potkáme se soupeřem z Lubné. Na podzim jsme prohráli 3:1 (2:0). V tabulce jsou na 9 místě s 22 body. Takže hurá na ně...!!! Ještě bez započítání víkendových výsledků, Lubná hraje doma se Třticí v neděli od 16:30.

Rozhodčím utkání je pan Jiří Strouhal ze Slabec.

Dobrou...

1 komentář:

  1. A3A1704 B. Lubná - R. Třtice 0:0 (0:0) Rozhodčí: Schoř František; ŽK: Trejbal Michal - Fejfar Jakub, Zítek Adam

    OdpovědětVymazat